RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

По-іншому вони не вміють: фото та відео наслідків удару РФ по порту Одеси

У суботу, 23 липня, російські окупанти вкотре продемонстрували свій цинізм і те, що домовленості з ними взагалі нічого не означають. Країна-агресор порушила "зерновий" договір і вдарила по одеському порту.

У мережі з'явилися фото та відео наслідків ракетного удару.

Ворог атакував Одеський морський торговельний порт крилатими ракетами типу "Калібр". Дві ракети було збито силами протиповітряної оборони. 2 потрапили до об'єктів інфраструктури порту.

Нагадаємо, 22 липня Україна, Туреччина та ООН уклали угоду щодо експорту українського зерна. Такий самий договір із Туреччиною та ООН підписала і Росія.

Не минуло й доби після підписання договору, як РФ завдала ракетного удару по порту в Одесі. У Міністерстві закордонних справ України заявили, що це – плювок Володимира Путіна в обличчя генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррешу та президенту Туреччини Реджепу Ердогану.

Також повідомлялося, що старший радник конгресу США Пол Массаро відреагував на ракетні удари по Одеському морському порту, викривши Росію в тому, що вона весь час бреше. Він закликав озброїти Україну далекобійними ракетами та ізолювати РФ, визнавши її країною-терористом.