RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

По ньому доставляли техніку з Криму: на Херсонщині знищили найважливіший залізничний вузол, відео

Вночі 29 липня Збройні Сили України знищили важливий для російських окупантів залізний вузол в Херсонській області, яким ворог доставляв боєприпаси й військову техніку. Однак офіційної інформації від Генштабу ЗСУ про удар поки що немає.

Читайте також: Ворог знову обстріляв українські міста після провалу штурму на Донбасі: онлайн війни 29 липня

Про це повідомили нардеп Олексій Гончаренко і блогер Олег Шарп.

Українські військові знищили залізничний вузол у Брилівці на Херсонщині, який з'єднує обласний центр з Кримом. Через селище проходить залізна дорога з окупованого Криму, її росіяни використовують для поповнення резервів і втрат, тому цей логістичний об'єкт став ціллю для ЗСУ.

"ЗСУ вночі знищили важливий залізничний вузол та склад БК у Брилівці. Це десь посередині між Херсоном та Армянськом. Був одним з ключових вузлів провозу БК та військової техніки до Херсону", - написав Гончаренко.

Разом з цим Олег Шарп прогнозує, що наступні удари ЗСУ будуть по Чонгарському мосту. Також він інформував про вибухи в Новій Каховці й Херсоні і нагадав про детонування ворожих боєкомплектів в Іловайську.

Раніше "Апостроф" показував відео з Антонівського мосту після влучного удару ЗСУ. Тепер окупанти не можуть використовувати його для переміщення техніки.