RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Окупанти вночі вдарили по школі та багатоповерхівкам у Нікополі та Марганці: фото руйнувань

У неділю вночі, 14 серпня, російські військові масово обстріляли два райони Дніпропетровської області - Нікопольський та Криворізький. В результаті декілька тисяч абонентів у Нікопольському районі залишилися без світла, пошкоджено десятки будинків, у тому числі, школа.

Про це повідомив глава Дніпропетровської ОДА (ОВА) Валентин Резніченко на своєму каналі у Telegram та опублікував фото руйнівних наслідків ворожих обстрілів.

У бік Нікопольського району окупанти тричі відкривали вогонь. У Нікополі зафіксовано 20 прильотів в результаті обстрілів зі ствольної артилерії. Ворожий вогонь пошкодив дев'ять багатоповерхівок та вісім приватних будинків, школу та кілька магазинів. Ніхто не постраждав.

Фото:t.me/dnipropetrovskaODA

Також рашисти потрапили у газопроводи та лінії електропередач, через що тисячі нікопольчан залишилися без світла. Наразі там працюють електрики.

Марганець Нікопольського району російська армія обстріляла з "Градів". У житлові квартали прилетіло 30 ворожих снарядів. Постраждав 69-річний мирний житель, він знаходиться у лікарні. Також частково зруйновано понад десяти приватних будинків та електромережа.

Фото:t.me/dnipropetrovskaODA

У свою чергу, у Криворізькому районі окупанти "Ураганами" обстріляли Зеленодольську громаду. Але обійшлося без жертв та руйнувань.

Фото:t.me/dnipropetrovskaODA

Фото:t.me/dnipropetrovskaODA

Фото:t.me/dnipropetrovskaODA

Фото:t.me/dnipropetrovskaODA

Фото:t.me/dnipropetrovskaODA

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти ударами з "Градів" убили 11 людей на Дніпропетровщині.