RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Вибух міни на курорті під Одесою та загибель людей потрапила на відео

У Затоці Білгород-Дністровського району Одеської області стався черговий вибух на одному з місцевих пляжів – під час купання двоє людей підірвалося на мінно-вибуховому устрої, також є поранені.

У мережі з'явилося відео інциденту.

Повідомляється, що інцидент трапився в неділю вдень, 14 серпня. За попередніми даними, група чоловіків, ігноруючи обмеження щодо відвідування узбережжя та купання у прибережних водах, нехтуючи попереджувальними знаками, влаштувала відпочинок із купанням на одному з пляжів.

"Під час плавання від вибуху на невідомому вибуховому пристрої двоє загинули на місці, один отримав поранення. На місці події працюють фахівці швидкої допомоги, вибухотехніки, слідчо-оперативна група", - повідомили в оперативному командуванні "Південь".

На відео видно, як кілька людей перебувають на пляжі, при цьому деякі ризикнули зайти у воду. Раптом, несподівано лунає вибух у море, вода б'є фонтаном, а люди в паніці розбігаються.

Раніше ми писали, що у Затоці Білгород-Дністровського району Одеської області в прибережних водах Чорного моря вибухнула міна, внаслідок чого 30-річному чоловікові відірвало голову.