RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Будильник" у Донецьку: півміста розбудили потужні вибухи, відео

Близько о 4 ранку мешканці тимчасово окупованого Донецька прокинулися від гучних вибухів у місті, які тривали більше години. Імовірно, детонували ворожі боєприпаси.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Типовий Донецьк".

Найгучніші звуки вибухів було чутно в Пролетарському районі, районах Боссе й Ашану, які знаходяться у південній частині міста.

Зарево бачили у стороні магазину "Ашан". Збройні Сили України влучили по російському складу з боєприпасами, який вони традиційно розмістили серед цивільної забудови, наражаючи на небезпеку мирних мешканців.

За інформацією від нардепа Олексія Гончаренка, горить база окупантів у Донецьку, на якій вже декілька годин детонують боєкомплекти, унаслідок чого загинуло багато російських окупантів.

На відео видно, що на місці пожежі вгору розлітаються здетоновані ворожі снаряди, тому тих, хто мешкає неподалік "Ашану" просять не підходити до вікон.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що днями в окупованій Горлівці відбулася детонація на складі з боєприпасами російського окупаційного війська. Очевидці кажуть, що військовий об'єкт ворога буквально "злетів у повітря".