RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Окупантів розірвало на частини: відео наслідків удару ЗСУ по мосту на Херсонщині

Збройні Сили України нанесли високоточні удари з HIMARS по мосту на зайнятій окупантами Каховській ГЕС, у результаті чого загинуло чимало російських військових, а проїзд мостом став неможливим.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Українські військові прямими влучаннями з реактивної артилерійської системи HIMARS серйозно пошкодили полотно моста, який веде до Каховської гідроелектростанції і яким російські окупанти перевозили військову техніку з лівого на правий берег Херсонської області.

На опублікованому відео видно кілька вирв від снарядів, знищену ворожу техніку й тіла російських окупантів. Як виявилося, російська протиповітряна оборона нездатна прикрити навіть стратегічно важливі мости від ракетних ударів ЗСУ.

"Розірвані на шматки тіла російських військовослужбовців після прямих влучань ракет HIMARS по мосту на Каховській ГЕС. Очевидно, одна з ракет потрапила прямо у вантажівку з російськими військовими. Судячи з відео, полотно мосту серйозно пошкоджене, проїзд неможливий, і потрібний серйозний ремонт для його відновлення", - описав ситуацію журналіст.

Обережно! Відео для осіб 18+!

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ЗСУ заявили про повний контроль над шляхами поставок окупантів у Херсонській області.