RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

У Херсоні окупанти влаштували п'яні розбірки у кафе - загинули співробітники ФСБ

У тимчасово окупованому Херсоні, до якого все ближче наближаються ЗСУ, російські військові влаштували стрілянину зі співробітниками ФСБ, внаслідок чого троє людей загинуло.

Про це повідомляє Sky News з посиланням на звіт з Херсона, який потрапив до рук західних аналітиків.

Відомо, що інцидент трапився в одному із херсонських кафе, де двоє російських споряджених військових розпивали спиртні напої під час виконання службових обов'язків. ФСБ-шники помітили їх, зайшовши до приміщення та зробили зауваження, після чого один з пияків дістав пістолет та вистрілив працівникам ФСБ під ноги.

Старший із офіцерів спробував завадити майбутній стрілянині, однак у цей момент інший військовий почав впритул розстрілювали ФСБ-шників з автомата. Ті, у свою чергу, відкрили вогонь у відповідь, в результаті чого два співробітники ФСБ РФ та винуватець стрілянини загинули. Автоматник та ще один співробітник ФСБ отримали важкі поранення.

Аналітики відзначають, що даний інцидент прекрасно демонструє той ступінь морального розкладання, яка наздогнала російські війська в Херсоні.

Раніше ми писали, що російське окупаційне військо може зробити "жест доброї волі" й втекти з Херсону, якщо Збройні Сили України продовжать тиснути на ворога. Ще одна причина ймовірної втечі росіян - частина окупантів опинилася в пастці на правому березі Херсонщини.