RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Пушилін втік із Донецька та записав "дорожнє" відео

Ватажок проросійських бойовиків Денис Пушилін на тлі успішного контрнаступу Збройних сил України записав відеозвернення до жителів Донбасу.

Відповідний ролик колаборант опублікував у своєму Telegram-каналі.

Примітно, що відеозвернення Денис Пушилін записав у салоні автомобіля, який прямував у невідомому напрямку.

Ватажок бойовиків заявив, що в Лимані, який був звільнений підрозділами ЗСУ, спостерігається "складна ситуація". За словами Пушиліна, він залишається на зв'язку з окупаційними адміністраціями та колаборантами, і найближчим часом не планує висвітлювати бойові дії, оскільки це може "нашкодити" військам ЗС РФ.

"Ситуація там (у Лимані - ред.) залишається досить складною - як і в низці інших населених пунктів на півночі області. Проте я залишаюся на зв'язку з місцевими адміністраціями, екстреними службами та нашими підрозділами", - продовжив Пушилін, записуючи ролик в салоні автомобіля.

Під час відеозвернення ватажок бойовиків не уточнив, куди саме він прямує. Тому не виключено, що Денис Пушилін вирішив втекти з окупованого Донецька на тлі успішного просування ЗСУ.

Також читайте матеріал "Апострофа": ”Контрнаступ ЗСУ та звільнення низки населених пунктів Харківщини та Донбасу: актуальна карта”