RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Миколаєві росіяни вдарили по житловому району - багато постраждалих: фото та відео

У ніч на 11 вересня, близько о 02:50, російські окупанти обстріляли Миколаївську область. Ворожі ракети впали біля жилої п'ятиповерхівки у Миколаєві. Постраждали дев'ять людей.

Про це повідомляє кореспондент "Новини-N" з місця подій, а також голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

За даними кореспондента, від снаряду противника утворилася вирва до трьох метрів глибиною біля під'їзду багатоповерхівки. Будівлю частково зруйновано: вибиті вікна, пошкоджено скління балконів, а в більшості квартир вибиті вхідні двері. Водночас серйозно постраждав приватний будинок.

Також пошкоджено близько десятка машин, що були припарковані у дворі, куди потрапив снаряд окупантів. Одну з автівок перетворило на зім'яту консервну банку.

Як написав голова Миколаївської ОДА Віталій Кім на своєму каналі у Telegram, дев'ятеро людей дістали поранення різного ступеню. Три людини з дев'яти наразі перебувають у лікарні.

Крім того, за попередньою інформацією, о 02:00 ночі у Вознесенському районі спрацювала ППО та було збито дві ворожі ракети. Уламки впали на відкритій місцевості Прибужанівської громади.

Водночас, близько 04:30 і 05:30, знову рашисти обстріляли село Широке. Влучили у городи та дороги, але ніхто не постраждав. Близько 04:00 обстрілів зазнало селище Березнегувате, постраждало п'ятеро місцевих жителів, а також пошкоджені та зруйновані житлові будинки.

"Проводяться роботи з пошуку зниклого чоловіка, який ймовірно був у своєму домоволодінні", - додав Кім.

Раніше ми писали, вночі 11 вересня російські окупанти вдарили прямо по житловому кварталі Дніпра, де в цей час мирно спали місцеві жителі. Цієї неспокійної вночі ворог потрапив по двум район – Дніпровському та Нікопольському.