RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

Всі новини

Окупанти знову вдарили по Харкову ракетами: у місті пожежі

12 вересня, у понеділок, російське окупаційне військо вчергове завдає ракетних ударів по Харкову. У місті пролунали вибухи, після чого в центральній частині Харкова розпочалася пожежа. Станом на зараз відомо про одного загиблого та чотирьох поранених.

ЗСУ женуть окупантів до російського кордону: онлайн війни 12 вересня

Про це повідомив глава Харківської ОДА Олег Синєгубов та інформували місцеві телеграм канали.

Російські окупанти поцілили ракетами у Київський район Харкова - у дорожнє покриття. Унаслідок ворожого удару загинула одна людина, ще чотири людини отримали травмування. Медики вже працюють на місці події. Також сповідають, що удар завдали й по Основ'янському районі Харкова.

Повітряну тривогу оголосили о 13:11, і після неї пролунали перші вибухи. За попередньою інформацією, окупанти запустили ракети з Бєлгородської області, але одна з ракет упала ще на території РФ, через що там місцеві публікують відео пожеж.

У центрі Харкова також зафіксовано пожежу. Повідомляється, що обстріл здійснювався з ЗРК С-300. Містян закликають не виходити з укриття.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти вночі 11 вересня вдарили по Харківській ТЕС. Це терор мирного населення шляхом руйнування цивільних інфраструктурних об'єктів.