RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Ізюмі продовжують ексгумацію тіл жертв окупантів: фоторепортаж із місця поховання

Після визволення українськими бійцями окупованих територій на Харківщині, зокрема під Ізюмом у лісі було виявлено братську могилу загиблих українських військових та цивільних – ексгумація тіл продовжується.

Про це повідомляє кореспондент "Апострофу" Роман Пєтушков, який побував на місці події.

Варто зазначити, що за попередніми підрахунками, у масовому похованні біля ізюмського кладовища знаходиться 440 "могил" – саме стільки хрестів із цифрами було знайдено. Проте, окрім цього, знайшли ще братські могили без жодних позначок, отож моторошні відкриття ще будуть.

За словами кореспондента, станом на вівторок, 20 вересня, ексгумовано та задокументовано більше двохсот тіл, серед яких двоє дітей.

Робота криміналістів, ДСНС та поліції триває безперервно - через важкі умови, вищезазначені служби змушені працювати позмінно. За попередніми прогнозами, тіла діставатимуть ще щонайменше два тижні. У той же час, за словами одного зі співробітників, це далеко не єдине масове поховання на деокупованій Харківщині і такі жахливі знахідки ще будуть.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Раніше ми писали, що дружина впізнала закатованого в Ізюмі бійця із синьо-жовтими браслетами на руці, фото якого облетіло весь світ.