RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Масштабна повітряна тривога в Україні: куди летіли ракети та де спрацювало ППО

У понеділок вдень, 17 жовтня, після атаки на Київ, на території всієї України було оголошено повітряну тривогу. У Хмельницькій, Вінницькій та Тернопільській областях було чутно вибухи, а от у Львівській усе обійшлося.

Вінницька область

У регіоні було чути кілька вибухів. Голова обласної військової адміністрації Сергій Борзов заявив, що окупанти вдарили по області ракетами, влучивши по об'єкту критичної інфраструктури. За попередніми даними, жертв немає.

Читайте також: Ворог завдав нових ударів по об'єктах критичної інфраструктури в Україні

Тернопільська область

У Тернополі також чули вибухи. Глава міста Сергій Надал підтвердив роботу протиповітряної оборони та закликав не публікувати фото та відео роботи українських захисників.

Хмельницька область

Вибухи підтвердили також у Хмельницькій обласній військовій адміністрації. "У Хмельницькій області чути вибухи. Залишайтесь у укриттях. Віримо у ППО", – сказано в офіційному повідомленні. Глава ОВА Сергій Гамалій також додав, що аварійного відключення електрики в області не було.

Водночас, інформація про вибухи у Львівській області не підтвердилася.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що Росія вдарила по енергооб'єкту на Вінниччині, внаслідок чого постраждали троє людей.