RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Ворог завдав нових ударів по об'єктах критичної інфраструктури в Україні: що відомо

У ніч на понеділок, 17 жовтня, російська армія атакувала об'єкти критичної інфраструктури у Дніпропетровській та Сумській областях. Крім того, росіяни рано-вранці завдали ударів по Києву дронами-камікадзе.

Про це у своїх Telegram-каналах повідомили голова обласної військово-цивільної адміністрації Валентин Резніченко та голова Сумської ОВ Дмитро Живицький.

"Росіяни всю ніч атакували область ракетами, "Градами" та важкою артилерією. Три ворожі ракети силами нашої ППО знищено. Одна ракета вдарила по об'єкту енергетичної інфраструктури. Там сильна пожежа. На місці прильоту працюють усі служби", - повідомив Резніченко.

Він додав, що окупанти накрили вогнем з "Градів" та важкої артилерії Нікопольський район. Туди прилетіло понад 30 ворожих снарядів. У Марганецькій та Червоногригорівській громадах пошкоджено будинки. Попередньо люди не постраждали.

Читайте також: Ворог продовжує нести втрати на Півдні України: зведення на ранок 17 жовтня

На Сумщині росіяни атакували Роменський район. Є постраждалі та руйнування.

"Роменський район. Ракетний удар по об'єктах критичної інфраструктури після 5 ранку. Є постраждалі", - написав Живицький.

Як повідомляв "Апостроф", вранці у понеділок, 17 жовтня, під час повітряної тривоги, в Києві пролунало кілька вибухів. Росіяни атакували столицю дронами-камікадзе, під удар потрапив Шевченківський район.