RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Росія знову вдарила по енергооб'єктах в Україні: де може зникнути світло

Росія продовжує тероризувати Україну ударами по об'єктах критичної інфраструктури. Упродовж ранку 18 жовтня російські окупанти обстріляли Київ і передмістя, Житомир, Дніпро, Харків, унаслідок чого можуть виникати проблеми з електропостачанням.

"Апостроф" стежить за подіями.

Київ і передмістя

Мер Броварів повідомив про вибухи в місті унаслідок роботи ППО станом на 09:08 ранку. Водночас заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко написав про три "прильоти" в об‘єкт енергозабезпечення на Лівому березі Києва у Деснянському районі. У мешканців Троєщини спостерігається відсутність електроенергії.

Читайте також: У Дніпрі знову "прильоти" - над містом багато диму: всі подробиці

Житомир

За попередньою інформацією, російські окупанти нанесли два удари в об'єкти енергозабезпечення у Житомирі, у результаті чого в місті зникла електроенергія. Станом на 09:21 повідомляється про повторний вибух на Житомирщині.

Відомо, що Житомир залишився без світла й води, а лікарні працюють на резервному живленні.

Дніпро

Ворог зранку обстрілює Дніпро, зокрема, об'єкти критичної цивільної інфраструктури. У зв'язку з цим в деяких районах може бути відсутнє електро- та водопостачання. Відповідні служби вже працюють над відновленням, оскільки на місцях "прильоту" значні руйнування й пожежа.

Голова ОВА Валентин Резніченко закликав містян заощадливо споживати електроенергію.

Харків

У Харкові також з ранку лунають вибухи. За попередньою інформацією, російські окупанти б'ють в об'єкти промисловості й енергетики міста.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що вночі 18 жовтня російські окупанти вдарили по Миколаєву й залишили місто без світла.