RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Атака дронами та масований удар із РСЗВ: ніч у Дніпропетровській області пройшла неспокійно

На Дніпропетровщині ніч пройшла неспокійно - ще з вечора ворог атакував область "шахідами" і вночі також продовжив обстрілювати дронами-камікадзе - українська ППО збила всі літальні апарати.

Про це повідомив Микола Лукашук, очільник Дніпропетровської обласної ради та підтвердив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram-каналах.

Читайте також: Ворог завдав ракетного удару по Дніпру, над містом піднялася величезна хмара диму: фото та відео

"Українські захисники збили над областю 6 ворожих дронів-камікадзе. Це була найбільш масована ворожа атака безпілотниками на регіон за час повномасштабної війни. Але протиповітряна оборона впоралась. Дякую нашим героям", - написав він.

Голова ДОР наголосив, що пізно ввечері окупанти з РСЗВ вдарили по Нікополю, постраждалих немає. А ближче до ранку росіяни обстріляли Червоногригорівську громаду, що на Нікопольщині. Нині наслідки обстрілу з‘ясовуються. В інших районах області обійшлося без надзвичайних ситуацій.

Раніше ми писали, що вранці у понеділок, 3 жовтня, по всій території України, крім Криму, було оголошено повітряну тривогу. Незабаром пролунало кілька вибухів у Дніпрі та області.