RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

ЗСУ завдали потужного удару по ворогові на Півдні: подробиці

За минулу добу ракетні війська й артилерія Збройних Сил України виконали 150 вогневих завдань на півдні країни й завдали авіаудар по скупченню російських окупантів і їхньої військової техніки. Наслідком роботи українських військових стали знищені ворожі склади з боєприпасами й залізничні цистерні з паливом.

Про це йдеться у зведенні за 2 листопада Оперативного командування "Південь".

ЗСУ ліквідували 8 російських окупантів, 2 їхні танки, реактивну систему залпового вогню "Град", інженерну машину розгородження ІМР-1, 9 одиниць автобронетехніки, а також знищили 4 склади з боєприпасами (у Баштанському та Бериславському районах Херсонської області) та 6 залізничних цистерн з пальним і мастильними матеріалами російського окупаційно-терористичного війська.

Читайте також: ЗСУ ліквідували 800 окупантів за добу: зведення про втрати

Разом з цим українські військові пошкодили ще один ворожий танк, 5 одиниць автобронетехніки, реактивну систему залпового вогню "Град" і гаубицю Д-20, що буксирується.

Водночас в ОК "Південь" зазначили, що зараз у Чорному морі російські окупанти тримають корабельне угруповання з 7 кораблів, серед яких військово-десантний корабель і надводний ракетоносій із 8 ракетами "Калібр" на борту.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що контрнаступ ЗСУ продовжується, і опублікував карти бойових дій в Україні.