RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Загибель Стремоусова: фото, відео та нові подробиці з місця ДТП

З'явилися нові подробиці загибелі "заступника голови" окупованої Херсонської області Кирила Стремоусова в автокатастрофі 9 листопада.

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ із посилання на неназване джерело.

Читайте також: У Залізному Порту ліквідовано відомого колаборанта: що відомо

Попередньо вважається, що винуватцем аварії став водій вантажівки, який здійснив небезпечний маневр.

За словами співрозмовника, водій позашляховика, в якому перебував Стремоусов, не впорався з керуванням, намагаючись уникнути зіткнення.

Автомобіль зазнав дуже серйозних пошкоджень: бронекапсулу відірвало від шасі.

За словами так званого "міністра" охорони здоров'я Херсонської області Вадима Ільмієва, в результаті ДТП також постраждали двоє людей.

"Сталася аварія за участю трьох автомобілів. Внаслідок ДТП загинула одна людина та постраждали ще двоє. Потерпілим надається необхідна медична допомога. Ми офіційно можемо підтвердити загибель цієї ДТП Кирила Стремоусова", - сказав він.

При цьому достеменно невідомо чи дійсно загинув колаборант, чи це була імітація, адже тіла досі не показали. Але ймовірно, Стремоусов був ліквідований своїми ж з метою зачистки свідків на тлі відходу військ РФ з Херсона.

Раніше ми писали про те, що Стремоусов загинув унаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Херсонщині і це спровокувало бурхливу реакцію соцмереж.