RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Російські мародери відзначилися українським подарунком зраднику Царьову: фото "трофея"

Проросійський колаборант і сепаратист Олег Царьов отримав від російських окупантів так званий "трофей" - дві виделки, які ті змародерили в Україні.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Державний зрадник Царьов опублікував фотографію з двома виделками, на яких вигравіювано український герб, і підписав, що це йому російські окупанти привезли "трофей" з фронту.

Читайте також: На Херсонщині окупанти продовжують масове мародерство та терор: зведення Генштабу ЗСУ

Як відомо, трофеями на війні вважаються захоплені в противника озброєння, техніка чи інше військове майно, однак у країні-терористці Росії, де зараз переховується сепаратист, навіть виделки слугують так званим "військовим трофеєм".

Також Царьов в описі до фото додав: "Але що тепер з ними робити". І люди в коментарях йому порадили доволі непогані варіанти:

  • "надіслати Путіну, нехай він одну вилку встромить у ж*** Шойгу, а другу - у Герасимова. Шкода, що немає третьої вилки для самоін'єкції";
  • "собі в дупу засунь, зраднику!";
  • "армія бомжів, виделки додому привезли";

Нагадаємо, Олег Царьов - це сепаратист, пропагандист і держзрадник, оголошений у розшук за публічні заклики до умисних дій для зміни території та державного кордону України, а також повалення конституційного ладу з використанням ЗМІ. Також він був у членом "Партії регіонів" на одному з мажоритарних округів Дніпропетровщини, противником вступу України до НАТО і виступав за зближення з Росією.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Збройні Сили України затрофеїли новий російський танк - українські бійці знають, що таке справжні військові трофеї.