RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Там півгуртожтку немає": по базі ПВК "Вагнер" у Сватовому завдано потужного удару, відео

По гуртожитку у Сватовому, де жили найманці ПВК "Вагнер", завдано удару, який став смертельним для багатьох з них. "Вагнерівцям" взагалі останнім часом доводиться важко - підрозділи Збройних сил України також знищили базу ПВК "Вагнер" в окупованій Кадіївці, внаслідок чого найманці зазнали великих втрат.

Про удар по базі "вагнерівців" у Сватовому у своєму Telegram-каналі повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко, офіційної інформації з цього приводу наразі немає.

За словами окупантів, удар нібито припав по дев'ятому поверху: вилетіли шибки, обвалилися балкони, все засипано штукатуркою. Вийшовши подивитися на наслідки удару, росіянин побачив, що знищено половину гуртожитку.

Увага! У відео є нецензурна лексика


Читайте також: ЗСУ підготували чудовий подарунок до зимових свят: незабаром будуть звільнені ще два міста


На іншому відео – двоє "вагнерівців", один з яких загинув. Окупанти заявляють, що цей обстріл стався у ніч проти 10 грудня. Вони писали, що українська артилерія нібито обстріляла з HIMARS будівлю школи-інтернату у Сватовому, при цьому не стали викладати фото та писати про кількість ліквідованих "вагнерівців".

Як повідомляв "Апостроф", на Бахмутському напрямку ситуація залишається дуже напруженою, але українські військові мають передумови для здійснення третьої, після Харківської та Херсонської, унікальної наступальної операції.