RU  UA

"За це респект": стало відомо, як на передовій відреагували на візит Зеленського до Бахмуту

Президент України Володимир Зеленський завітав до військовослужбовців ЗСУ на передові позиції в Бахмут, де українські захисники тримають потужну оборону від щоденних штурмів російського окупаційно-терористичного війська.

Про реакцію українських військових на візит президента розповів в етері Апостроф TV офіцер батальйону "Свобода" Андрій Іллєнко.

За його словами, всі військові, які зараз перебувають на Бахмутському напрямку, високо оцінили візит Зеленського на передову, оскільки це дійсно важливо для них.

Читайте також: Зеленський у Бахмуті: з'явилося відео зустрічі з бійцями ЗСУ

"Ми розуміємо прекрасно, що президент і вище керівництво держави мають дуже багато різних справ, і це не означає, що вони увесь час мають бути на передовій, але такі візити звичайно підіймають бойовий дух, і за це респект", - наголосив офіцер Іллєнко.

Бойовий дух для військових на Бахмутському напрямку має велике значення, тому що ситуація там складна: російські окупанти намагаються атакувати й сам Бахмут, і околиці, використовуючи всі можливі сили й засоби.

"Він (ворог - ред.) фактично стягує з усіх можливих напрямків [сили], і це означає, що бої дуже інтенсивні. Але наші сили, які знаходяться тут, залучені до оборони, і вона стійка, і можливості ворога, попри те, що він стягнув сюди все, що можливо, вичерпуються", - додав військовий.

Раніше Апостроф показував відеорепортаж з лінії фронту про те, що зараз відбувається в Бахмуті.