RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Без вікон, тепла та надії: як виглядає Маріуполь в окупації, фото

Маріуполь Донецької області вже тривалий час знаходиться в окупації й росіяни та колаборанти не зробили для містян жодного з того, що обіцяли.

Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

До 31 грудня окупанти та їх посіпаки обіцяли відремонтувати всі будинки та дати тепло в квартири, що геть не зроблено.

Читайте також: Крик душі: як виживає Маріуполь в окупації, фото

Також окупаційна влада обіцяла маріупольцям здати 1500 квартир, натомість готові приблизно 80, підрахував Петро Андрющенко.

Даючи слово запустити трамвай у місті, з таким точно успіхом можна було одразу планувати запуск ракети на Місяць, іронізує радник міського голови. Така ж сама ситуація і з поромом до Єйська.

Окрім колаборантів та зрадників ніхто обіцяних компенсацій за зруйноване житло не отримав, повідомив він, опублікувавши красномовні фото будинку по пр. Меотиди, 66.

"Жіночка буде зустрічати Новий рік з краєвидом на море. З повним відчуттям не свята, а навколишнього. Без вікон. Без тепла. Без надії", - описав ситуацію у місті Петро Андрющенко, зазначивши, що це і є головним підсумком цього року окупації для тих, "хто в середині".

Нагадаємо, що російські окупанти намагаються приховати сліди своїх воєнних злочинів у Маріуполі, руйнуючи дощенту багатоповерхівки, по яким вони навесні вели вогонь з усіх видів озброєння.