RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Лівого берега більше немає: у мережі показали знесення будинків у Маріуполі, відео

Тимчасово окуповане українське місто-герой Маріуполь не лише залишається без світла та опалення взимку - окупанти продовжують нищити ту невелику кількість вцілілих будинків, які залишилися після чисельних бомбардувань. Зокрема, лівобережжя Маріуполя практично стирають з лиця землі, залишаючи одні руїни.

Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram-каналі.

Читайте також: Маріуполь зустрів Новий рік у руїнах: жахливі фото міста-примари

"Лівобережжя Маріуполя більше немає. Фізично. Від бул. Меотиди до пр. Перемоги окупанти перетворюють місто на декорації до Апокаліпсису. Не зупиняючись", - написав він.

За словами Андрющенка, дивлячись на фото та відео з міста, неможливо впізнати не лише адресу, але іноді навіть район міста. Радник мера прогнозує, що, якщо все буде продовжуватися такими ж темпами, то до березня від звичного всім Маріуполя залишиться пустеля історичного та адміністративних центрів по всіх районах міста.

Раніше ми писали, що в Маріуполі окупанти влаштували справжній "холодомор", залишивши містян без світла та опалення у зимові морози. На прохання про допомогу росіяни не реагують та просто залишають людей помирати.