RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Горіти вам у пеклі! Боєць ЗСУ показав нові кадри знищення окупантів у Соледарі

Зараз найгарячішою ділянкою фронту повномасштабної війни став Соледар у Донецькій області, де Збройні Сили України роблять усе можливе й неможливе, щоб стримати окупаційно-терористичне військо РФ і недопустити захоплення міста, зокрема, українські бійці знищують російських окупантів одного за одним під час їхніх спроб штурму.

Про це повідомив командир групи аеророзвідки з позивним Мадяр і опублікував відповідне відео.

Відео, зняте у ході бойових дій у Соледарі, датоване 11 січням. Там Мадяр продемонстрував, як відбувається знищення ворога на українській землі, який вирішив штурмувати позиції ЗСУ.

Читайте також: ЗСУ влаштували росіянам "м'ясорубку" у Соледарі: бої продовжуються

Російські окупанти зайшли в Соледар для штурму, після чого розділилися на групи по 4-5 осіб у кожній. Одна з груп пробралася на територію приватного помешкання - це було видно зі спостереження аеророзвідки.

Спочатку "очі" ЗСУ, тобто дрони, зокрема, "Мольфари", виявили особовий склад ворога, потім аеророзвідники спільно з 45 окремою артилерійською бригадою вирішили, за словами Мадяра, розворушити кодло окупантів і завдати вогневого ураження по розташування російських штурмовиків. Як тільки це сталося, ворог почав втікати - почалося полювання на окупанта.

"Зачистка штурмовиків хробачні. Виявлення ОС (особового складу - ред.), перехват ініціативи у ворога та влучна вогнева діяльнітьа взаємодіі арта+очі. Сьогодні день буде насиченим", - підписав відео Мадяр.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з'явилося відео знищення "вагнерівців" у Соледарі.