RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Нічний обстріл Запоріжжя: що відомо про наслідки, фото

Ворог продовжує тероризувати Запоріжжя - він завдав потужного ракетного удару по місту на початку місяця і вчергове обстріляв будинки у ніч проти 12 січня.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у Telegram-каналі.

За його словами, окупанти цинічно атакували місто вночі, внаслідок чого ушкоджень та руйнувань зазнали будинки одного із приватних секторів міста, а також об'єкти інфраструктури. На місці прильоту виникла пожежа, за попередньою інформацією, люди, на щастя, не постраждали.

Читайте також: Набір найманців у Криму та героїчна оборона Донбасу від окупантів: зведення Генштабу на 12 січня

Інформацію також підтвердив і голова Запорізької ОВА Олександр Старух, опублікувавши фото уламка російської ракети. Він наголосив, що наразі на місці працюють усі відповідні екстрені служби, обсяг шкоди встановлюється.

Варто зазначити, що тривога пролунала у Запоріжжі близько третьої години ночі й водночас у місті пролунали вибухи. Відбій тривоги оголосили через пів години після влучання. Ймовірно, ворог міг атакувати Запоріжжя з Токмака. У місцевих телеграм-каналах, з посиланням на власні джерела, зауважили, що там були два виходи ракет типу С-300.

Раніше ми писали, що нові наступальні операції Росії на сході України у 2023 році малоймовірні через нездатність оборонно-промислової бази РФ подолати дефіцит боєприпасів.