RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Перед вибухом діти вийшли на вулицю: під час удару по Дніпру загинула родина переселенців

Під час ракетного удару росіянами по багатоквартирному будинку у Дніпрі 14 січня загинуло щонайменше 35 осіб. Серед жертв - подружжя, яке намагалося втекти від війни з Нікополя.

Про трагедію розповіла близька родичка сім'ї на своїй Instagram-сторінці.

За її словами, сім'я жила на восьмому поверсі злощасного під'їзду, куди влучила російська ракета – на світлині, яка облетіла чи не весь світ можна розгледіти колір шпалер кімнати, де ще недавно вирувало життя.

Читайте також: Трагедія у Дніпрі: з'явилося відео перших хвилин після удару

Жінка розповіла, що пів року тому, намагаючись врятуватися від війни, подружжя із дітьми виїхали з Нікополя, що постійно обстрілювався ворогом.

"Пів року тому вони бігли з Нікополя, від постійних обстрілів і що отримали? В мене просто немає слів. Молимось кожну секунду", - написала вона.

При цьому, дітям загиблих дивом вдалося врятуватися - у момент вибуху 9-річний Тимур та 14-річна Кароліна чекали на батьків біля будинку на вулиці. Наразі вони знаходяться у лікарні.

Раніше ми писали, хто наказав обстріляти житлові масиви Дніпра 14 січня 2023 року. Названо також імена інших причетних до ракетних обстрілів осіб, у тому числі тих, що заправляли літаки та ракети перед пуском.