RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У Дніпрі продовжують шукати людей під завалами: нові фото

Кількість жертв ракетного удару російських окупантів по Дніпру збільшилася до 35, серед загиблих двоє дітей. Минулої ночі рятувальники витягли з-під завалів зруйнованої російською ракетою багатоповерхівки ще кілька загиблих.

Свіжі фото з місця трагедії опубліковано в Telegram-каналі ДСНС.

Повідомляється, що 39 людей врятовано (з них 6 дітей). Травми отримали 75 людей (з них 14 дітей). Психологи ДСНС надали допомогу 98 потерпілим.

Крім того, отримано 46 повідомлень про безвісно зниклих осіб (з яких перебування 11 осіб встановлено, доля 35 осіб з'ясовується).

Читайте також: За Дніпро! Відео ударів артилерії по "лігву" з десятками росіян

На місці розгорнуто 14 наметів для обігріву та харчування постраждалих, видачі одягу та речей першої необхідності, а також забезпечення роботи органів управління.

Пошуково-рятувальні роботи та демонтаж небезпечних конструктивних елементів продовжується. До них залучено 577 осіб та 103 одиниці техніки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, хто наказав обстріляти житлові масиви Дніпра 14 січня2023 року. Названо також імена інших причетних до ракетних обстрілів осіб, у тому числі тих, що заправляли літаки та ракети перед пуском.