RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Спіймали на "гарячому": мера Рені Одеської області затримали під час отримання великого хабара, всі деталі та фото

Заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського було затримано за підозрою в отриманні хабара у розмірі $400 тисяч, а 24 січня НАБУ та САП спіймали "на гарячому" після отримання 50 тисяч доларів хабара міського голову одного з міст в Одеській області та депутата місцевого поради. Йдеться про мера міста Рені (південь Одеської області) Ігоря Плехова.

Про затримання повідомляється в Telegram-каналі НАБУ, а про те, що затримано саме Ігоря Плехова, пише "РБК-Україна".

Зазначається, що чиновники вимагали 100 тисяч доларів за "сприяння" у вирішенні питання щодо виділення земельної ділянки в оренду під складські приміщення. При отриманні першої частини хабара їх і викрили.

Читайте також: Скандал із закупівлями для Міноборони: з відомства звільнили чергового чиновника - він уже був замішаний у скандал

Як уточнює "РБК-Україна", з посиланням на своє джерело в правоохоронних органах, Ігоря Плехова затримано, йому вже готують підозру.

Як повідомляв "Апостроф", директора департаменту закупівель Міністерства оборони Богдана Хмельницького, який фігурує у скандалі із закупівлею продуктів для ЗСУ, було звільнено з посади. Це вже не перша сумнівна історія за його участю.