RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Херсоні зросла кількість жертв обстрілу: нові дані

Внаслідок артилерійського обстрілу Херсону, який ЗС РФ здійснили у неділю, 29 січня, загинуло щонайменше 3 людей.

Уточнену інформацію оприлюднила пресслужба Херсонської ОВА.

За даними влади, ЗС РФ у неділю, 29 січня, масованим вогнем з важкої артилерії накрили житлові квартали прифронтового Херсону.

Внаслідок ворожого обстрілу, за останніми даними, загинули 3 людини - 2 чоловіків та одна жінка. Ще шість мешканців Херсону отримали поранення та були госпіталізовані.

Читайте також: Росіяни провалили кілька атак на Донбасі: свіже зведення Генштабу ЗСУ

"Під час обстрілу Херсонської обласної клінічної лікарні поранено 2 людей: медсестру та працівницю буфету. Обидві жінки дістали поранення середнього ступеня тяжкості", - додали у пресслужбі Херсонської ОВА.

Херсонська міськрада уточнює, що перший обстріл обласного центру був здійснений росіянами біля опівночі, а під вогонь потрапили комунальне підприємство та 16 одиниць техніки, в тому числі евакуаційний транспорт, яким забезпечувалися жителі міста.

Другий масований обстріл розпочався біля першої години дня. Станом на 14:00, ЗС РФ впродовж неповної доби сім разів обстрілювавли обласний центр.

"Влучання сталися в складські приміщення, лікарню, автостанцію, шкільний майданчик, також у місті пошкоджені будівлі та транспортні засоби", - додали у міськраді.

Раніше ми розповідали, що російські війська з важкої артилерії обстріляли пологовий будинок у Херсоні.