RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Силовики знайшли чорну бухгалтерію "Укртатнафти" Коломойського: фото

У середу, 1 лютого, Служба безпеки України та Бюро економічної безпеки провели обшук будинку олігарха Ігора Коломойського, якого ще влітку позбавили громадянства України. А вже за два дні знайшли чорну бухгалтерію "Укртатнафти" в одному із підвалів Дніпра.

Про це повідомляє СБУ.

Зазначається, що у викритому приміщенні, де зберігалась прихована бухгалтерія однієї з компаній, було знайдено тони документів та печатки різних фірм.

Читайте також: З'явилися нові фотографії з обшуків у будинку Коломойського

"Таким чином, правоохоронці відшуковують виведені активи Укрнафти і Укртатнафти та встановлюють всі обставини протиправної діяльності колишніх керівників цих компаній", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомлено про підозру одній з фігуранток кримінального провадження про привласнення 40 млрд гривень колишнім менеджментом ПАТ "Укрнафта" та ПАТ "Укртатнафта". Так, головний бухгалтер Укрнафти переховувалася в Ужгородському районі на Закарпатті, але співробітники спецслужби встановили її місцеперебування.

Також зазначається, що ПАТ «Укртатнафта» виробляло та реалізовувало пальне через мережу АЗС без сплати акцизного податку, хоча відповідне податкове навантаження закладалось у ціну для споживачів. Тож заборгованість по сплаті акцизу за даним епізодом становить 605 млн грн.

Раніше ми публікували фотожаби на обшуки у Коломойського.