RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Одна з ракет влучила у депо "Нової пошти": фото та нові подробиці удару по Харкову

У ніч на 12 лютого російські окупанти вчергове завдали ракетних ударів по інфраструктурі Харкова, внаслідок чого сталася велика пожежа на одному з місцевих підприємств. Також загарбники влучили у депо "Нової пошти", через що постраждав один цивільний.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов на своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Темно та безлюдно. Як сьогодні живе найбільш постраждалий район Харкова, фото

За його даними, росіяни обстріляли місто ракетами близько 23:15. У результаті влучання у депо "Нової пошти" шпиталізували до обласної клінічної лікарні 35-річного цивільного чоловіка у стані середньої тяжкості.

Синєгубов зазначив, що протягом 11 лютого російські військові обстріляли з артилерії, мінометів та авіації прикордонні населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів Харківщини. Під вогонь потрапили щонайменше 15 населених пунктів.

"Внаслідок масованих обстрілів та авіаудару по Вовчанську зруйновано 13 житлових будинків, господарчі споруди, пошкоджено будівлю Нацполіції. Обійшлося без постраждалих", - написав голова Харківської ОДА.

Як інформує Головне управління ДСНС України у Харківській області, уночі сталася пожежа у складській будівлі приватного підприємства на площі 800 кв.м. внаслідок ворожих атак. Вогонь ліквідували о 04:26.

Фото: t.me/synegubov

Фото: t.me/synegubov

Фото: t.me/synegubov

Фото: t.me/synegubov

Фото: facebook.com/DSNSKHARKIV

Фото: facebook.com/DSNSKHARKIV

Фото: facebook.com/DSNSKHARKIV

Фото пошкодженого депо "Нової Пошти":

Нагадаємо, у ніч на 10 лютого російські окупаційні війська вкотре атакували Україну ракетами – зокрема, оборону тримали Харків, Запоріжжя та Дніпро.