RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Пошкоджено будинки та навчальні заклади: нові деталі та фото ракетного удару по Покровську

Внаслідок ракетного удару по Покровську, який ЗС РФ здійснили ввечері 17 лютого, пошкоджено житлові будинки та навчальні заклади.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, ЗС РФ здійснили в ніч із 17 на 18 лютого ракетний удар по житловому району Покровська.

Читайте також: Серед росіян нікому більше штурмувати: боєць ЗСУ розповів про наслідки боїв під Вугледаром

На щастя обійшлося без жертв серед цивільного населення. Внаслідок обстрілу пошкоджено 6 житлових будинків, три навчальні заклади та центральну площу міста.

Через час керівник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк уточнив, що ракетний удар по місту було здійснено близько 22:40 зенітними ракетами С-300.

"Сталося два влучення з С-300 до центральної частини міста, внаслідок чого пошкоджено 6 житлових будинків приватного сектору, один з яких зруйновано повністю, а також 3 освітні заклади. На щастя, обійшлося без жертв", - продовжив Добряк і зазначив, що на місці НП працюють рятувальники та правоохоронці.

Внаслідок прильоту російських ракет також сталося аварійне знеструмлення трансформаторної підстанції, тому відновлювальні роботи на об'єкті енергоінфраструктури продовжуються.

На даний момент, за словами Добряка, встановлюються масштаби збитків, завданих після обстрілу ЗС РФ.

Раніше ми розповідали, що ЗС РФ з реактивної артилерії обстріляли житловий будинок у Покровську, внаслідок чого троє людей загинули.