RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Росіяни вночі та вранці вдарили по двох українських містах: фото наслідків

У неділю 19 лютого ЗС РФ завдали ударів по двох населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей.

Про обстріл Дружківки у своєму Telegram-каналі повідомив речник оперативного штабу Одеської ОВА Сергій Братчук.

За його словами, ракетний удар по населеному пункту було здійснено росіянами вранці 19 лютого. Внаслідок обстрілу постраждали багатоквартирні будинки та припарковані поряд автомобілі.

Читайте також: Пошкоджено будинки та навчальні заклади: нові деталі та фото ракетного удару по Покровську

Глава Донецької ОВА Павло Кириленко уточнив, що інформація про постраждалих або загиблих після ракетного удару по Дружківці не надходила.

"Пошкодили щонайменше дві багатоповерхівки та приватні автомобілі. Дружківка - відносно віддалене від лінії фронту місто, але постійно потрапляє під ракетні удари ЗС РФ. Воювати проти цивільних - звична тактика окупантів", - продовжив Кириленко і вкотре закликав мешканців Донеччини евакуюватися в більш безпечні регіони.

Керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, у свою чергу, повідомив про черговий обстріл Нікополя. За його словами, російські війська завдали удару з артилерії по місту в момент, коли мирні жителі спали.

"Пошкодили одноповерховий та чотири багатоповерхові будинки. Зачепили приватне підприємство та лінію електропередач. На щастя, обійшлося без жертв", - підкреслив Лисак і додав, що екстрені служби міста займаються ліквідацією наслідків обстрілу.

ми розповідали, що 18 лютого ЗС РФ здійснили масований ракетний удар по Хмельницькому.