RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Навіть тварини поводяться краще: українців шокували свинства росіян на Запоріжжі

"Друга армія світу" продовжує вражати своїм свинством – в одному із сіл Запорізької області, де окупанти жили два місяці, вони настільки обгадили житлові будинки, що там неможливо було перебувати.

Про це розповідають місцеві жителі, повідомляє "ria-m.tv".

За їхніми словами, військові РФ два місяці мешкали у будівлі водоканалу Мелітопольського району, після чого їх перекинули. Коли місцеві зайшли до будівлі, то просто жахнулися.

Читайте також: Їли, спали та гадили: окупанти влаштували собі "готель у дуплі", фото

"У кожному кутку були купи лайна. Вони там, де їли і спали, там і випорожнювалися. Чесно, ми такого ще не бачили, бо навіть тварини поводяться більш охайно", - розповідають жителі Нового.

Такі ж скарги на російських солдатів надходять і від мешканців села Новомиколаївка Токмацького району. Там вояки оселилися в порожніх будинках і перетворили їх фактично на нежитлові приміщення.

"У туалет ходять не на вулицю, а прямо в будинку. Гадили біля ліжок, по кутках. Ось прямо купи гі*на в будинку залишили. А, коли виїжджали, завантажили з собою на машину все: комод, подушки, навіть жіноче пальто і хустки. Жити в таких будинках після цієї орди просто неможливо. Я ніколи не думала, що росіяни такі свині", - обурюється пенсіонерка.

Раніше ми писали, що мешканець Каховки розповів про терор окупантів.