RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Ворожка з Instagram "розвела" дівчину на 67 тисяч гривень: фото

Шахраї продали у Києві росіянці український "паспорт", а ось за консультацію таролога мешканка Кам'янець-Подільського району перерахувала понад 67 тисяч гривень, але згодом вирішила звернутися до правоохоронців із заявою про шахрайські дії.

Про це інформує поліція Хмельницької області.

Жінка переглядала в соцмережах відео таролога, а потім написала їй у месенджер, розпочавши спілкування. Згодом вона замовила у фахівчині з ворожіння на картах Таро індивідуальний розклад та консультацію, за що перерахувала понад 67 тисяч гривень.

Читайте: Шахраї "заробили" на пенсіонерах мільйон гривень: у чому суть схеми

Але окрім співчутливих слів та перефразування інформації, озвученої самою клієнткою, нічого цінного та фахового у відповідь на свій запит вона не почула.

На претензії таролог жодним чином не відреагувала і кошти не повернула.

Зрозумівши, що вона не отримала жодної нової інформації та допомоги, потерпіла звернулась до поліції із заявою про шахрайські дії.

Працівники поліції провели низку розшукових заходів і встановили особу шахрайки. Нею виявилася 20-річна мешканка одного із сіл Житомирської області.

На даний момент заяви про шахрайські дії цієї особи вже подали семеро мешканців з різних міст України.

Нагадаємо, що шахраї в Україні представляються "службою підтримки "Київстар" та під пропозицією "вирішити проблеми з мобільним зв'язком" крадуть мобільний номер.