RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Окупантам варто поквапитися: у ЗСУ відреагували на вибухи в Джанкої

Нічні вибухи на півночі тимчасового окупованого Криму в Джанкої "натякають" російським окупантам на те, що час уже збирати речі та забиратися геть із півострова – ЗСУ і надалі нищитиме логістику ворога.

Так думку висловила начальниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Якщо згадати карту тимчасово окупованого Криму, зокрема, залізничного сполучення, то (Джанкой - ред.) - це вузлова станція. На початку повномасштабного вторгнення йшлося про те, що ураження логістики буде основним засобом впливу на переформатування розуміння ворога, що їм робити в Криму. Наразі вказано курс чітко для того, щоб було розуміння, що залізницею вже майже необхідно виїжджати", - заявила Гуменюк.

Читайте також: Росія намагається максимально зміцнити сухопутний коридор до Криму: яка ситуація на окупованій частині Запорізької області

Вона також наголосила, що раніше окупанти вважали, що встигнуть швидко евакуюватися у разі "реагування нашої зброї на місця дислокації ворога на півострові" і через це почувалися досить спокійно на півострові.

За словами начальниці ОК "Південь", окупанти в Криму почувалися досить спокійно через відстань та вважали, що встигнуть евакуюватися за довго до того, як почнеться "реагування нашої зброї на місця дислокації ворога на півострові".

Раніше ми писали, що росіяни масово вивозять рідню із Криму та продають майно.

  • Вас може зацікавити:

Як ЗСУ звільнятимуть Крим: Чубаров озвучив прогноз

А чи був Путін: у ГУР відкрили завісу візиту президента РФ до Маріуполя

Вони зробили три головні помилки: військовий пояснив, чому провалився наступ окупантів