RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Удар по житловому будинку у Запоріжжі: з'явилися подробиці про постраждалих - фото

У середу вдень, 22 березня російські окупанти атакували Запоріжжя із зенітно-ракетних комплексів С-300 – вони влучили у житлову багатоповерхівку, внаслідок чого постраждали десятки людей та одна людина загинула.

Оновлено: Одна постраждала людина, яка перебувала у тяжкому стані, загинула. Станом на 17 годину відомо про 33 постраждалих. Госпіталізували 28 постраждалих, у тому числі трьох дітей, решту надали допомогу на місці.

Про це повідомив Анатолій Куртєв, секретар Запорізької міської влади.

Читайте також: Країна-терорист прагне знищити наші міста: Зеленський показав відео влучання ракети у будинок в Запоріжжі

За його словами, станом на 13:30 відомо про 18 постраждалих, двоє із яких діти 7 та 9 років. З них 11 дорослих людей госпіталізували (з них четверо знаходиться у важкому стані, семеро - у середньому), дітей також везуть до медичних закладів. Ще п‘ятеро людей отримали медичну допомогу на місці прильоту. Інформація щодо масштабів руйнування уточнюється.

Куртєв також розповів, що на місці події працюють рятувальники ДСНС та міської аварійно-рятувальної служби, медики, психологи, працівники соцзахисту, волонтери, міська асоціація шелтерів. Розгорнуто намет від міської ради, відкрито найближчі ТІци. Під’їхали комунальні автобуси.

Раніше ми писали, що у ніч проти 22 березня Росія здійснила масову атаку "шахідами" по Україні.

Вас може зацікавити:

Шахід не пройде: з'явилися подробиці нічної атаки по Київщині

Удар припав по ліцею та гуртожиткам, є серйозні руйнування: фотонаслідків атаки дронами по Київщині

Перемога стала ближчою майже на тисячу окупантів і 16 "пташок"ворога: свіже зведення втрат РФ в Україні