RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

В Мелітополі підірвали зрадника, який пішов на співпрацю з окупантами. Фото і відео

Рано вранці у четвер, 27 квітня, у окупованому Мелітополі, де нещодавно підірвали тепловоз із "кадировцями", знову пролунав вибух. За попередніми даними, біля під'їзду будинку №67 на вулиці Героїв України, підірвали так званого начальника Приазовського відділення окупаційної "поліції" Олександра Міщенка.

Про вибух в Мелітополі повідомив мер міста Іван Федоров у Telegram.

"Нетихий ранок у Мелітополі. Одиночний вибух чутно у самому центрі міста. Що на цей раз вибухає у окупантів, з'ясовуємо", - повідомив він.

В Telegram-каналі "РИА-Мелитополь" уточнили, що від вибуху постраждав колаборант Олександр Міщенко. За даними російських джерел, він загинув від отриманих травм.

Іван Федоров також підтвердив, що жертвою вибуху став черговий запроданець Кремля.

"За попередніми даними лікарняний виписано одному з керівників окупаційної поліції, який зрадив Україну і переметнувся на сторону ворога.️Шлях кожного колаборанта передбачуваний: вчора зрада, сьогодні паніка, завтра розправа", - написав він.

Читайте також: Під Мелітополем у море впав вертоліт із окупантами: деталі

Російська сторона підтвердила вибух та заявила, що його причиною став спрацював саморобний вибуховий пристрій. Від вибуху крім Міщенка ніхто не постраждав. Його госпіталізували, проте невдовзі з'явилася інформація про його смерть.

Як розповідав "Апостроф", у тимчасово окупованому Мелітополі російські військові почали відбирати квартири у місцевих жителів – це стосується тих мешканців, які виїхали з міста.

  • Вас також може зацікавити:

У Мелітополі підірвали колаборанта Зубарєва: відео з місця вибуху

"Їх завжди кинуть": мер Мелітополя про ставлення окупантів до зрадників

Паніка лише зростає: волонтер про настрої серед окупантів у Мелітополі