RU  UA

"Їх завжди кинуть": мер Мелітополя про ставлення окупантів до зрадників

Російські окупанти "кинули" колаборантів і зрадників, які пішли їм служити.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, минулого тижня окупаційна адміністрація змінила склад гауляйтерів у кількох окупованих ОТГ, серед яких Кирилівська, Костянтинівська, Приазовська, Якимівська.

Читайте також: Росіяни чіпляються за запорізький напрямок з кількох причин - боєць ЗСУ

"Керівників з-поміж зрадників та перебіжчиків змінили на "варягів" з території РФ. Чому так? Тому що зрадники нікому не потрібні. Цікавий факт, що після звільнення зі зрадників узяли письмове зобов'язання не виїжджати з окупованої території", - поділився подробицями мер.

Він підкреслив, що зрадників використали та викинули, змусивши сидіти на місці та чекати на прихід ЗСУ. Тому зараз спостерігається підвищена активність колаборантів, які виходять на зв'язок з українською владою, військовими та спецслужбами, аби хоч якось пом'якшити майбутнє покарання.

"Зрадники нікому не потрібні, їх завжди кидають після використання. На Запорізькій АЕС колаборантів готують до евакуації виключно, бо там є кваліфіковані фахівці, які можуть стати у нагоді у майбутньому", - зауважив Іван Федоров.


Як повідомляв "Апостроф", Іван Федоров раніше розповідав, що окупанти намагаються зміцнювати сухопутний коридор до Криму на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

  • Вас також може зацікавити:

Окупанти визначилися зі "столицею" Запорізької області: документ

Навіть тварини поводяться краще: українців шокували свинства росіян на Запоріжжі

Через Маріуполь не перестрибнемо: наступ ЗСУ має чіткі завдання