RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Черкасах під час жалоби молодики влаштували бійку в барі: в поліції почали розслідування

В Черкасах, де триває триденна жалоба через загибель людей внаслідок обстрілу ЗС РФ, сталася масштабна бійка.

Про це повідомляють місцеві пабліки.

Зазначається, що масштабний конфлікт стався у місцевому закладі "Кім Бар". Пабліки стверджують, що молодики не лише влаштували бійку, але й почали стріляти у приміщенні.

За попередніми даними, конфлікт стався через те, що відвідувачі "не поділили дівчину". На місце НП оперативно прибули правоохоронці.

Читайте також: Удар по багатоповерхівці в Умані: російська пропаганда знову "пробила дно"

Власник закладу пообіцяв передати силовикам записи з камер відеоспостереження, аби правоохоронці встановили усі обставини конфлікту. За його словами, бар дотримувався триденної жалоби та не вмикав гучно музику.

"Працювали як звичайний ресторан з тихою фоновою музикою, як і всі інші заклади в цей день. Це принципова позиція. Ми засуджуємо таку поведінку в цілому, а в дні жалоби особливо. Більше того, мені дивно читати нападки в сторону Кіма тому що ви не уявляете морально ємоційний стан коллективу під час і після таких подій", - зазначив власник закладу.

Окремо керівництво розповіло, що персонал бару наляканий через бійку зі стріляниною та запевняє, що від ситуації заклад нічого не виграв.

На скадал у черкаському закладі вже відреагувала Нацполіція. За фактом бійки зі стріляниною розпочато кримінальне провадження за статею "Хуліганство".

"Наразі проводяться першочергові слідчі дії, поліцейські опитують свідків та очевидців, а також встановлюють усі обставини цієї події", - йдеться у повідомленні.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко також відреагував на скандал у закладі "Кім Бар" та назвав учасників бійки "окремими істотами міста". За його словами, реакція влади щодо порушників та власників бару буде "жорстокою в межах воєнного часу".

Раніше ми розповідали, що ГУР МОУ назвало "божою карою за Умань" атаку безпілотників на Севастополь.

Вас також може зацікавити:

Росіяни вбили у Дніпрі молоду жінку з маленькою дитиною

Росія накопичила до сотні ракет: в Україні оцінили загрозу масованого удару на "травневі свята"

Удар по Умані: генерал пояснив причину чергового обстрілу росіянами мирних українців