RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Красуні-дівчата були медалістками: стали відомі трагічні деталі ДТП у Кіровоградській області, фото

У Новгородківській селищній громаді Кіровоградської області 26 червня оголошено Днем жалоби через загибель у ДТП трьох 17-річних дівчат.

Про це повідомляє "Суспільне".

Читайте також: Трагедія з бійцем НГУ на блокпосту: суд ухвалив нове рішення щодо винуватця ДТП

Як відомо, ця жахлива ДТП сталася 25 червня о 4:30 ранку на трасі "Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя". Аварія сталася поблизу селища Новгородка.

"Діана Каналош, Наталія Дорошко та Олена Грищук закінчили школу. Двоє з них – Наталія Дорошко та Олена Грищук – медалісти. Фактично діти вже вступили до навчальних закладів за обраними професіями. Наталію Дорошко ховатимуть на центральному цвинтарі Новгородки. Панахида почнеться в церкві о 12 годині. Діана Каналош з села Білозерне. О 15 годині буде похорон. Олена Грищук – переселенка. З нею прощання буде пізніше. Вона втекла з мамою від російської армії, щоб закінчити школу, а тут трапилася така біда", - розповів голова Новгородківської громади Олександр Сириця.

Повідомляється, що дівчата після випускного прийшли додому і чекали закінчення комендантської години, щоб поїхати зустріти схід сонця. Так розповів про пригоди напередодні аварії 20-річний мешканець селища Новгородка Володимир Бєлінський, який дружить із сім'єю одного з травмованих в аварії. За його словами, про поїздку випускники домовилися з мученою, який працює поліцейським у Новгородківському відділі поліції.

"За кермом водій машини перебував у стані алкогольного сп'яніння. Порушивши правила безпеки, він посадив у легковик сімох випускників. Поліцейський втратив керування, машина злетіла в кювет і перекинулася", - розповіла представник територіального управління Державного бюро розслідування у Миколаєві Ольга Проценко.

Загалом у машині було троє хлопців та чотири дівчини. Одна з пасажирок померла у Новгородківській лікарні, дві дівчини – на місці аварії.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що біля села Веселинівка Броварського району 34-річна водійка автомобіля Cherry виїхала на узбіччя та зіткнулася з деревом.

Вас також може зацікавити:

У центрі Києва в серйозну ДТП потрапив відомий блогер

На трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП: багато загиблих та поранених

Раптова небезпека: у Києві чоловік отримав страшну травму під час їзди на самокаті