RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Окупанти влучили в залізничну станцію на Харківщині: фото масштабної пожежі

Російські окупанти здійснили черговий терористичний обстріл Харківщини. У четвер, 6 липня, ворог прямим попаданням знищив станцію "Одноробівка" у Богодухівському районі.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора України в Telegram.

Читайте також: У Первомайську зросла кількість постраждалих від ракетного удару: з'явилося відео

Повідомляється, що за даними слідства, сьогодні, 6 липня, близько 11.00 російські військові обстріляли станцію "Одноробівка" Богодухівського району. За попередніми даними, з артилерії. Повністю знищено вокзал станції, сталася масштабна пожежа.

"За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", - додали у прокуратурі.

Інформацію підтверджують і місцеві пабліки, наголосивши, що окупанти прямим попаданням знищили залізничну станцію у Харківській області.

"Об 11:00 артилерійським вогнем обстріляно станцію "Одноробівка", було близько десяти ударів із САУ. Прямим влучанням знищено безпосередньо приміщення вокзалу станції, наразі воно повністю горить. Люди поки що ховаються в льохах. Жертв немає. До війни ця станція використовувалася, зараз немає", - зазначено у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що росіяни двічі били по аміакопроводу в Харківській області, після атаки "шахедів" почалася пожежа.

Вас також може зацікавити:

Росіяни вночі били по Харкову: в передмісті пролунали вибухи

Війська РФ вдарили по Харківщині: є загиблі та поранені

Окупанти обстріляли Суми: фото та відео наслідків удару по житловому будинку