RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Криму оголосили евакуацію після "бавовни" на полігоні, траса "Таврида" перекрита: карта

Після нічних вибухів на військовому полігоні окупантів в Криму, місцева влада оголосила про закриття ділянки траси "Таврида" та евакуацію близько 2 тисяч жителів прилеглих населених пунктів.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Читайте також: Окупанти знову салютують: у Мелітополі та Михайлівці прогриміли потужні вибухи

Повідомляється, що траса "Таврида" перекрита зі 118 по 130 км. Транспорт перенаправляється через населені пункти Старий Крим та Первомайське.

"Рух автобусів міжрегіональними маршрутами тимчасово переорієнтований на автомобільну дорогу Білогірськ-Феодосія. Залізничний транспорт працює в штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що так званий "голова" Криму Сергій Аксьонов повідомив про пожежу на полігоні в Кіровському районі та про перекриття федеральної траси "Таврида".

"У Криму горить і вибухає склад боєприпасів. Із зони поряд із полігоном тимчасово евакуюють понад дві тисячі людей", - наголошується в повідомленні.

Також повідомляється, що детонація боєприпасів на полігоні у Кіровському районі Криму продовжується.

"Рух автобусів міжрегіональними маршрутами також пустили в обхід - він тимчасово переорієнтований на автомобільну дорогу Білогірськ-Феодосія. Оперштаб з ліквідації наслідків вибухів на полігоні очолив "голова" Криму Аксьонов. При цьому влада не повідомляє, що стало причиною пожежі на полігоні", - пише один із пабліків.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Брянську спалахнув військовий госпіталь, який будують для окупантів у Володарському районі міста.

Втакож може зацікавити:

Щось відбувається: окупанти задіяли ППО в районі узбережжя Азовського моря

Куріння вбиває: у Луганську після "бавовни" детонує склад з боєприпасами, фото та відео

У Севастополь підвезли "бавовну": окупанти похвалилися ППО, але зупинили рух суден