RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Одна дитина загинула, ще одна у важкому стані: в Костянтинівці зросла кількість жертв удару РФ

В Костянтинівці Донецької області зросла кількість жертв російського обстрілу касетними боєприпасами, який російські терористи скоїли напередодні.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у своєму Telegram-каналі.

Читайте також: Росія запустила дрони по Україні, в Києві спрацювала ППО: всі подробиці

Станом на 07:00 25 липня відомо про двох загиблих внаслідок вчорашнього обстрілу Костянтинівки, серед них - 10-річний хлопчик, який отримав поранення, несумісні з життям. Також семеро людей отримали поранення, у тому числі четверо дітей - дівчатка 5-ти, 11-ти і 12-ти років і 12-річний хлопчик.

"Одна дитина серед поранених - важка, її доправили до сусідньої області для надання висококваліфікованої медичної допомоги. Стан решти дітей задовільний", - додав Кириленко.

Як відомо, росіяни обстріляли Костянтинівку напередодні близько 19-ї години. Повідомляли також про поранених 35-річну жінку та 44-річного чоловіка.

"Рашисти відкрили вогонь по місцевій водоймі, на березі якої відпочивали люди. Гатили РСЗВ "Смерч" з касетними боєприпасами - саме тією зброєю, яка застосовується для "знищення живої сили противника", - розповів Кириленко і вкотре закликав батьків вивезти дітей із небезпечної зони.

Обережно! Фото 18+

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Укрзалізниця" змінила рух потягів, які зазвичай прямують через станцію "Шепетівка", після нічної атаки дронами 25 липня.

  • Вас також може зацікавити:

Порт в Рені атакували 12 "шахедів": що відомо про стан поранених

Обстрілювали Одесу і Миколаїв: кримські партизани розповіли, що саме знищила ранкова "бавовна"

Зробили це свідомо: Росія запустила неточні ракети по Одесі