RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Росія запустила дрони по Україні, в Києві спрацювала ППО: всі подробиці

Після атак на портову інфраструктуру на Дунаї росіяни вночі, 25 липня, намагалися атакувати Київ іранськими безпілотниками Shahed-136. Всі цілі були виявлені та знищені на підльоті до столиці.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської військової адміністрації.

Читайте також: Під загрозою експорт зерна: до ОК "Південь" розповіли про наслідки ударів по Одещині

"Цієї ночі ворог атакував Київ ударними БпЛА. Тривога тривала 3 години. Попередньо, противник застосував іранські баражуючі боєприпаси типу Shahed. Це вже шоста атака дронів на столицю за цей місяць. Силами та засобами ППО усі повітряні цілі були своєчасно виявлені та знищені на підльоті до Києва. За інформацією на цю хвилину - в столиці обійшлося без жертв та руйнувань (дані оперативного зведення уточнюються, слідкуйте за можливими оновленнями). Подякуйте за безпеку бійцям протиповітряної оборони! Підтримуйте ЗСУ щодня!Допомагайте наближати мир в Україні після нашої Перемоги!", - написав начальник КМВА Сергій Попко.

Варто зазначити, що повітряну тривогу було оголошено на половині території України. Під загрозою були Київська, Черкаська, Житомирська, Вінницька та Рівненська області. Загроза атаки зберігалася кілька годин у Житомирській, Київській та Вінницькій областях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що напередодні ввечері російські окупанти обстріляли Костянтинівку Донецької області, є загиблі та поранені діти.

Вас також може зацікавити:

"За Одесу відповісте": Зеленський пообіцяв помститися окупантам за обстріл міста

Найпотужніший удар по історичному центру Одеси: нові кадри з місць атаки окупантів

Зробили це свідомо: Росія запустила неточні ракети по Одесі