RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В Кривому Розі зросла кількість постраждалих: що відомо про жертв російського теракту

Кількість постраждалих від ракетного удару росіян по Кривому Рогу збільшилася до 81, серед них 7 дітей, 19 осіб госпіталізовані у стані середньої тяжкості.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Олег Лисак.

Читайте також: Удар по багатоповерхівці у Кривому Розі: з'явилися фото загиблих мами та 10-річної доньки

"Після вчорашнього трагічного дня ніч на Дніпропетровщині пройшла тихо. У громадах – без обстрілів. Вже понад 80 постраждалих через ворожу атаку. Серед них 7 дітей. У лікарнях залишаються 19 осіб. Усі середньої тяжкості", - написав Лисак.

Голова Криворізької МВА Олександр Вілкул повідомив, що сьогодні у місті день жалоби за жертвами вчорашнього ракетного удару окупантів, який забрав життя 6 осіб.

"У лікарнях міста перебувають 19 поранених, із них 2 дітей – їм надається вся необхідна допомога. Загальна кількість постраждалих зросла до 81", - написав Вілкул.

Він додав, що штаби з надання допомоги мешканцям постраждалих квартир та будинків працюють починаючи з 8.30 до 18.00 – Криворізька гімназія №60 на вул. Українська та біля будівлі КТРА на проспекті Поштовому.

"Комунальні служби продовжують усунення наслідків ударів, задіяна вся необхідна техніка та 15 оперативних бригад. Вже вчора ввечері подано воду та електроенергію на постраждалу дев'ятиповерхівку. У Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. 54 дні здійснюється на резервах - ставимося до споживання води максимально економно”, - наголосив Вілкул.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ніч на 1 серпня окупанти завдали ударів іранськими дронами-камікадзе по Харкові, поранено одну людину, зруйновано будівлю цивільної інфраструктури.

Вас також може зацікавити:

Росіяни вдарили ракетами по Кривому Розі: є загиблі та десятки поранених, фото та відео

Удар був жахливий: момент влучення російської ракети у Кривому Розі потрапив на відео

Уже 10 осіб: кількість постраждалих у Дніпрі збільшилась