RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Росіяни атакували Україну "шахедами": в Києві впали уламки, на Одещині є влучання

В ніч на середу, 2 серпня, російська армія влаштувала чергову нічну атаку іранськими дронами-камікадзе на Київ та порти Одещини. У Києві внаслідок падіння уламків БПЛА зафіксовано пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття, а на Одещині на об'єктах портової та промислової інфраструктури виникли пожежі, пошкоджено елеватор.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: Росіяни вдарили "Градами" по Херсону: загинула людина, є поранені, фото

"Чергова масована атака ворога ударними БПЛА. Попередньо, супротивник застосував боєприпаси типу Shahed. інформації на цю хвилину, зафіксовано падіння уламків у Солом'янському, Голосіївському та Святошинському районах Києва. Є пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття. Без серйозних руйнувань та пожеж. Інформація про постраждалих відсутня”, - йдеться у повідомленні Київської ГВА.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що внаслідок падіння уламків у трьох районах столиці є пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття.

"Внаслідок ворожої атаки на столицю та падіння уламків БПЛА у Солом'янському районі пошкоджено нежитлове приміщення. У Святошинському було займання дерева. У Голосіївському районі інформація на місці не підтвердилася. Жертв та потерпілих у столиці немає", - написав Кличко.

У свою чергу голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що вночі росіяни направили ударні БПЛА на південь Одеської області.

"В результаті атаки на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виникли пожежі, пошкоджено елеватор. На місці працюють усі відповідні служби. Станом на 05.30 даних про постраждалих не надходило. Остаточні дані та результати бойової роботи будуть від військового командування", - написав Кіпер.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ніч на 1 серпня окупанти завдали ударів іранськими дронами-камікадзе по Харкові, поранено одну людину, зруйновано будівлю цивільної інфраструктури.

Вас також може зацікавити:

Росіяни вдарили ракетами по Кривому Рогу: є загиблі та десятки поранених, фото та відео

Удар був жахливий: момент влучення російської ракети у Кривому Розі потрапив на відео

Вже 10 осіб: кількість постраждалих у Дніпрі збільшилась