RU  UA

Безпечних місць для окупантів більше немає: що відбувається на Херсонщині

На території тимчасово окупованої Херсонської області, де українські партизани продовжують "кошмарити" окупантів, у росіян практично не залишилося безпечних місць – ЗСУ вдарили по місцях їх скупчення у Джагарличі та Арабатській стрілці, на які вони розраховували.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Сергій Хлань, депутат Херсонської обласної ради.

За його словами, рашисти зробили з острова Джарилгач фактично півострів, засипавши частину Джарилгацької затоки, зробили там дамбу, щоб використовувати острів як полігон. До вторгнення це був відомий український заповідник, який називали "херсонськими Мальдівами", а тепер його перетворили на військовий об'єкт.

Читайте також: Житель Херсонщини підірвався на вибухівці росіян: що відомо про його стан

Окупанти вважали цю точку найбезпечнішою на території Херсонщини через її віддаленість від лінії фронту. З тих же міркувань вони влаштували полігон і на Арабатській стрілці. Однак вони прорахувалися в обох випадках.

"Нещодавно наша артилерія ефективно вдарила по Джарилгачу, потрапила по об'єктах росіян, що було зафіксовано на камеру з безпілотника. Постраждалих окупантів завозять до Скадовська та Чаплинки. Безпечних місць у них взагалі на Херсонщині не залишилося", - резюмував депутат Херсонської облради.

Раніше ми писали, що Україна повернула з полону РФ ще 22 військових, серед них є поранені.

  • Вас може зацікавити:

Кількість "хороших" росіян досягла "круглої" цифри: дані Генштабу про втрати РФ

Ворог таємно ховає вбитих, на фронті за добу – 50 бойових зіткнень: ранкове зведення Генштабу

Удари по мостах у Криму: в ISW оцінили значення для контрнаступу ЗСУ