RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Діти загинули, а батьки вижили: нові деталі страшної аварії з українцями в Австрії

У смертельній ДТП на автобані в Австрії за кермом мікроавтобуса перебував батько загиблих дітей. Внаслідок аварії загинули двоє дітей віком від кількох місяців до трьох років, а також їхня бабуся та дідусь.

Про це повідомляє австрійська газета Kleine Zeitung.

Читайте також: Збив жінку та кинув помирати: на Рівненщині поліцейський став винуватцем страшної ДТП

Представник поліції спочатку повідомив, що національність водія не було встановлено, оскільки на той момент не було знайдено жодного документа, що засвідчує його особу. Проте пізніше правоохоронці з'ясували подробиці трагедії та встановили особи жертв ДТП.

Загиблі – семимісячна та трирічна дитина, а також їхні бабуся та дідусь. Дитина 2009 року народження, 40-річний батько та 30-річна мати вижили, отримавши незначні травми. Він додав, що постраждалим надали психологічну допомогу.

Як відомо, на автобані мікроавтобус занесло, він пробив загородження мосту і, перекинувшись кілька разів, упав на дорогу під автобаном. Водій визнав, що на кілька секунд він заснув за кермом. Сім'я мала посвідку на проживання у Польщі та їхала у мікроавтобусі з польськими номерами.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що суддя Олексій Тандир, який збив нацгвардійця, замість сечі здав на аналіз воду і слину, намагаючись сфальсифікувати експертизу, щоб та не довела стану сп'яніння.

Вас також може зацікавити:

Машина просто обійняла стовп: у Києві сталася серйозна ДТП з кількома авто, відео

На Кіровоградщині зіткнулися два мікроавтобуси: є жертви, фото

Їхав на похорон бійця: в аварії загинув 27-річний капелан ЗСУ