RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Росія атакувала Україну ракетами, на Хмельниччині – вибухи: всі подробиці

У понеділок, 18 вересня 2023, РФ завдала ракетного удару по Хмельниччині . Про руйнування, загиблих чи постраждалих поки невідомо.

Про атаку на Хмельниччину повідомив перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Читайте також: "Кліщіївку звільнено від ворога": військові зробили важливу заяву, відео

"В області було чутно вибухи. Працює ППО. Детальніша інформація згодом", - повідомив він, закликавши перебувати в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Близько 6-тої ранку гучні вибухи кілька разів пролунали в районі Старокостянтинова, що у Хмельницькій області, де розташовується військовий аеродром.

Також Генштаб повідомив про масований ракетно-авіаційний удар із застосуванням крилатих ракет та ударних БПЛА по цивільній інфраструктурі Одещини. Інформація щодо наслідків цієї атаки наразі уточнюється.

Інформація про рух ракет зі схожу у південно-західному напрямку від ПС ЗСУ з'явилася о пів на п'яту ранку. Ракети заходили у повітряний простір Харківщини, Херсонщини, Дніпропетровщини, Черкащини, Вінничини, Житомирщини та Хмельниччини.

Поряд з цим голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що дві ворожі крилаті ракети були збиті під ранок в небі Дніпропетровищини.

Раніше ми писали про те, що військове керівництво Німеччини не виключає, що повномасштабна війна в Україні може тривати до 2032 року.

Вас також може зацікавити:

ЗСУ розширили пролом у лінії оборони окупантів на Запоріжжі: звіт ISW та свіжі карти боїв

Ще пів тисячі чорних пакетів: Генштаб оновив дані про втрати РФ

Чеченський опозиціонер повідомив про смерть Кадирова, той виклав відео з прогулянки