RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Скандал у Чернівецькому ТЦК: в мережі впізнали нападника, який вибивав у мобілізованих "згоду", фото

Встановлено ім'я бандита, якого залучила Патрульна поліція України та ТЦК Чернівців для знущань із затриманих. За попередньою інформацією, це помічник мера міста Сторожинець Чернівецької області Віталій Ткачук, який причетний до розкрадання гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє один з українських Telegram-каналів.

Читайте також: Тернопільський ТЦК знову у центрі скандалу: у мережу злили відео побиття людини

"Встановлено ім'я бандита, якого залучила Патрульна поліція України та ТЦК Чернівців для тортур над затриманими - Віталій Ткачук. За попередньою інформацією - він помічник мера міста Сторожинець Чернівецької області. Причетний до розкрадання гуманітарної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що патрульна поліція та ТЦК Чернівців викликають Ткачука, щоб він катував затриманих, які не хочуть підписувати згоду на отримання повістки. На відео Ткачук завдає кілька ударів головою в обличчя затриманому, б'є руками по голові та змушує підписати документи. Поліція за цим спостерігає та сміється від задоволення.

"Встановлено, що Нацполіція, ДБР та Прокуратура отримали це відео ще 31.07.2022, але ховали від громадськості. З рішень суду стало відомо, що дізнавач поліції та прокурор саботували розслідування справи. Кругова порука мафії у погонах!", - наголошується в повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження на працівників ТЦК та СП у Самборі Львівської області.

Вас також може зацікавити: